Categorii produse

Contacte

Tel./Fax (+373 22) 24-10-62

email: comenzi@cartdidact.md

Adresa:
mun. Chişinău
şos. Hînceşti 138/1

Despre noi

Editura Cartdidact a fost fondată la 5 octombrie 1995, principalele direcţii de activitate fiind elaborarea, editarea şi tipărirea unei game largi de materiale didactice (manuale, atlase, hărţi, planşe, literatură didactică etc.).

În ultimii ani compania și-a extins sfera de activitate oferind o gamă largă de materiale didactice auxeliare. Treaptă cu treaptă au fost construite punți de legătură practic cu fiecare dintre instituțiile de învățămînt pe teritoriul întregii republici.

Astăzi ne apropiem și mai mult de toți cei interesați de produsele noastre prin lansarea acestei pagini web, chemată de-a da mobilitate în urmărirea ofertelor noastre și procesului de comandare a produselor prezentate. Iar, petru comenzile valorice, venim cu o ofertă de livrare a produselor comandate oriunde în republică.

Am reușit să concentrăm ofertele celor mai cunoscuți producători și prestatori de servicii din țară și străinătate: autori, editori, echipamente pentru dotarea laboratoarelor de fizică, chimie, biologie, de mobilie școlar, materiale, audio-video și soft educațional.

Zilnic la sediul comapniei este deschisă expoziția cu vînzare, unde puteți vedea și testa oricare din produsele oferite. Competivitatea produselor noastre sunt recunoscute prin avizele comisiilor de specialitate ale Ministerului Educaţiei şi Ştiinţei al Republicii Moldova.

Chemăm profesorii și pe toți cei interesați spre o colaborare deschisă și eficientă.